WAAR WIJ GOED IN ZIJN!

Onze specialisaties zorgen voor een snelle, doelgerichte aanpak van uw klachten.

ONZE SPECIALISMEN

Onze meerdimensionale aanpak – op maat behandeld

Door onze specialisaties en expertises te combineren tot optimale behandeltrajecten zijn wij in staat uw klachten snel en effectief te behandelen.  Vraag gerust om meer informatie over een van onze specialisaties door contact met ons op te nemen. Een van onze therapeuten kan u uitgebreider informeren over de toepasselijkheid van verschillende vakgebieden op uw situatie.

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie is een vrij nieuwe specialisatie binnen de fysiotherapie. Het wordt toegepast wanneer er sprake is van vochtophoping in het lichaam. Met behulp van massage, zwachtelen en tapen wordt deze aandoening behandeld.

Lees meer over oedeemtherapie

Oncologische fysiotherapie

Fysiotherapie de Veerpoort biedt sinds 2006 ook de mogelijkheid tot Fysiotherapie bij oncologie. Een van onze medewerkers maakt deel uit van de werkgroep Oncologie en Fysiotherapie van het IKO te Nijmegen. Zij hebben regelmatig contact met de diverse oncologische centra in de omgeving.

Lees meer over oncologische fysiotherapie.

MANUELE THERAPIE

De manueel therapeut (SOMT) heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Klachten in de wervelkolom of ledematen ontstaan wanneer gewrichten niet goed werken.

 

Lees meer over manuele therapie.

Fysiotherapie op psychosomatische basis

Fysiotherapeuten op psychosomatische basis zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van psychosomatische klachten, zoals hoofdpijn, hyperventilatie, en chronische pijn, welke (deels) stress gerelateerd zijn. Ze beschikken over specifieke kennis en vaardigheden om dergelijke klachten te behandelen.

Lees meer over fysiotherapie op psychosomatische basis.

Dry Needling

Dry Needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van spierklachten. Bij deze therapie wordt gebruik gemaakt van dunne acupunctuurnaalden, waarmee verhardingen in spieren effectief en snel kunnen worden ontspannen.

Lees meer over SiVAS