MENSGERICHT, INNOVATIEF & WETENSCHAPPELIJK

Ons Team

  • Nienke van den Berg
    Nienke van den Berg Fysio- & Oedeemtherapeut
  • Ernestine van Lynden
    Ernestine van Lynden Fysio- & Oedeemtherapeut
  • Greg Jansen
    Greg Jansen Algemeen Fysiotherapeut

Waar wij voor staan

De Veerpoort hanteert een holistische mensvisie. De mens bestaat uit meerdere dimensies die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De volgende kwaliteiten zien wij graag in onze praktijk terug:

Kwaliteit & Wetenschap- Grondig en gedegen onderzoek,  het creëren van optimale omstandigheden  voor herstel en werken met de meest recente inzichten uit de wetenschap.

InnovatieBlijven zoeken naar de nieuwste inzichten om altijd een stap voor te zijn.

Eerlijk en resultaatgerichtVan het begin af aan duidelijkheid over wat we kunnen en wat niet. Voor ons is resultaat een tastbare en duurzame verbetering in gezondheid en welzijn. Wanneer wij niet in staat zijn de voorgenomen verbetering binnen vier behandelingen te realiseren, zullen wij samen met u zoeken naar een goed alternatief.

Kwaliteit en duurzaamheidWaarborgen door middel van helder advies en informatie waarmee u na de behandeling terugval kunt vermijden en uw gezondheid op peil kunt houden.

Eenvoud Indien de klacht eenvoudig is houden we het ook eenvoudig. Wanneer er wel sprake is van meerdere dimensies zullen wij de samenhang op nuchtere wijze aangeven.

Transparantie- De therapeut deelt zijn inzichten, denkstappen en behandelplan op een duidelijke en begrijpelijke manier. Daarbij hoort dat u een indicatie krijgt van de behandelduur.

Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten zijn bij de KNGF.

doesburg

Werkgebied en vestiging

Vestiging

Onze praktijk is gevestigd in een historisch pand aan de rand van Doesburg.

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Daarnaast zijn we dinsdag en donderdag ook ‘s avonds geopend.

Fysiotherapie aan huis

Als u niet in staat bent om naar onze praktijk te komen dan komen wij naar u.